Hírek

Elérhetőségek

Helyi hírek

Tájékoztatás a hulladékszállítási közszolgáltatási díjhátralékok kezelését végző gazdasági társaságról

Az NHKV Zrt. a hulladékszállítási közszolgáltatási díjhátralékok kezelése és beszedése érdekében közbeszerzési eljárást folytatott le, melynek eredményeként 2018. április 9-től a Közszolgáltatási Díjbeszedő Konzorciumot bízta meg a fenti feladatok ellátásával. Mogyoród közigazgatási területén a Konzorcium megbízásából a hulladékszállítási közszolgáltatási díjhátralékok kezelését az Agenda Kontroll Kft. (székhely: 2220 Vecsés, Bertalan u. 34., adószám: 14057919-2-13) végzi. Bővebb információ a címre kattintva olvasható!

dr. Bidjari Leila rendelésében történő változás

Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Dr. Bidjari Leila rendelése betegség miatt hosszabb ideig elmarad. Felvilágosítást a 06/70/220-4707-es telefonszámon lehet kérni. Helyettesítését – bizonytalan ideig – Dr. Szilágyi Emese látja el saját rendelési idejében. A fogorvosi rendelésben bekövetkezett változásokról folyamatosan tájékoztatni fogjuk a lakosságot. Köszönjük türelmüket!

Tájékoztató bölcsödei elhelyezéssel kapcsolatosan

A gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló 1997. évi XXXI. törvény (továbbiakban: Gyvt.) 94.§ (3a) bekezdése értelmében, ha bölcsődei ellátásra a településen legalább öt gyermek tekintetében igény jelentkezik, vagy a település 3 év alatti lakosainak a száma meghaladja a 40 főt, az önkormányzat köteles gondoskodni a gyermekek bölcsődei ellátásáról.

Játszótér megnyitás

Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Mátyás király téri és a Főtéren lévő játszóteret a hideg időjárásra tekintettel március 1. helyett  április 1-én fogjuk megnyitni. Megértésüket köszönjük!

Hulladékszállítással kapcsolatos szerződés pótlása

Tisztelt Mogyoródi Lakosok!

Felhívás- TUDATOSAN A CO MÉRGEZÉS ellen!

A hivatalos fűtési szezon október 15-től április 15-ig tart.

Központi Statisztikai Hivatal tájékoztatása gyümölcsös ültetvények összeírásáról

Tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy Központi Statisztikai Hivatal a címjegyzékén szereplő gazdaságok számára kötelező adatszolgáltatáson alapuló mezőgazdasági adatfelvételt hajt végre, melynek terepmunkái 2018.

Egyházi és Világi Borok versenye - FELHÍVÁS

2018-ben tizenharmadik alkalommal rendezi meg a Gödöllő Környéki Regionális Turisztikai Egyesület az Egyházi és Világi Borok Versenyét. Az idei évben Mogyoród nagyközség ad helyet e nemes versengésnek. Bővebb információ és nevezési lap a csatolmányban található.

HOSSZABB VÁRAKOZÁSI IDŐ a Műszaki, Településüzemeltetési és Beruházási Irodán

Tisztelt Ügyfeleink! A Polgármesteri Hivatal Műszaki, Településüzemeltetési és Beruházási Irodája létszámhiánnyal küzd, ezért a telefonos elérhetőség a jövőben hosszabb várakozási időt vesz igénybe! Egyben tájékoztatom Önöket arról is, hogy a kollégák túlterheltsége miatt az ügyintézési határidők meghosszabbodnak! Bízunk abban, hogy mielőbb teljes létszámmal tudunk a lakosság rendelkezésére állni, addig is megértésüket és szíves türelmüket kérjük!

dr. Moldván Tünde jegyző

ADÓBEFIZETÉSI HATÁRIDŐK

Tisztelt Ügyfelünk! Köszönjük, hogy 2017. évben sem felejtkezett meg a helyi adók befizetéséről! Önkormányzatunk számára fontos és lényeges szempont, hogy a helyi lakosok és az adózóink az ügyfélszolgálati időben, telefonon illetve e-mail vagy személyes egyeztetés alkalmával maximális segítséget kapjanak és tájékozódjanak az aktuális helyi adókról, azok befizetési határidejéről. A Mogyoródi Polgármesteri Hivatal Adó és Pénzügyi Irodája a csatolmányban tájékoztatja Önöket a 2018. évtől érvényes helyi adókról, azok befizetésének határidejéről és az érvényes bankszámlaszámokról.