Hírek

Elérhetőségek

Helyi hírek

Tájékoztatás a hulladékszállítási közszolgáltatási díjhátralékok kezelését végző gazdasági társaságról

Az NHKV Zrt. a hulladékszállítási közszolgáltatási díjhátralékok kezelése és beszedése érdekében közbeszerzési eljárást folytatott le, melynek eredményeként 2018. január 1-jétől a Közszolgáltatási Díjbeszedő Konzorciumot bízta meg a fenti feladatok ellátásával. Mogyoród közigazgatási területén a Konzorcium megbízásából a hulladékszállítási közszolgáltatási díjhátralékok kezelését az Agenda Kontroll Kft. (székhely: 2220 Vecsés, Bertalan u. 34., adószám: 14057919-2-13) végzi. Bővebb információ a címre kattintva olvasható!

Áramszünet a Polgármesteri Hivatalban

Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy 2018.január 23-án (kedden) ÁRAMSZÜNET miatt a Polgármesteri Hivatal ZÁRVA tart. Megértésüket köszönjük.

Kultúrházak éjjel-nappal - 2018.február 2-4.

Kultúrházak éjjel-nappal - 2018.február 2-4

Fenyőfa elszállítás

Felhívjuk a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy a Vertikál Zrt. tájékoztatása szerint a FENYŐFÁKAT 2018.JANUÁR 18-ÁN (csütörtökön) illetve 29-ÉN (hétfőn) fogják elszállítani. Kérik, hogy a hulladékot reggel 6 óráig helyezzék ki az ingatlanok elé. FONTOS! Ezen a napon CSAK A FENYŐFÁKAT szállítják el!

Adószámlák változása

Tisztelt Ügyfeleink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2018.február 1-től Mogyoród Nagyközség Önkormányzat bankszámlaszámai megváltoznak. A számlaszámváltozások a helyi adó bankszámlaszámait is érintik. A régi bankszámlaszámokra csak a 2018.január 31.napjáig beérkezett befizetéseket tudjuk elfogadni. Az új számlaszámokról további a címre kattintva olvasható.

Ügyfélfogadási rend változás a Polgármesteri Hivatalban 2018.január 1-től

Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy 2018.január 1.napjától a Dózsa György út 33.szám alatt újonnan kialakított ÜGYFÉLSZOLGÁLATI IRODÁBAN intézhetik ügyeiket, ahol munkatársaink készséggel állnak rendelkezésükre.

Fóti út

Fóti és Gödöllői út (2101 j. országos út) állapota

Idén a Mogyoródon áthaladók, de különösen a mogyoródiak tapasztalhatták, hogy az országos utak (Fóti út és Gödöllői út – 2101 j. országos út) mellett a belterület egyes részein nem volt a gyom, a parlagfű kaszálva, ami sok bosszúságot okozott.
A Mogyoród Nonprofit Kft. az elmúlt napokban – egyéb önkormányzati feladatokat háttérbe szorítva - intézkedett  ezen útszakaszok padkáinak kaszálásáról. A településüzemeltető cégünk munkatársaihoz azonban sok megjegyzés érkezett, így fontosnak tartjuk a „Miért csak most?” kérdésre megadni a választ, amit az alábbiakban olvashat.

Közterületek elnevezése és házszámozás

Mogyoród közterületeinek többsége rendelkezik a képviselő-testület döntésén alapuló elnevezéssel, amelyek elhelyezkedését segítő koordinátákat és helyrajzi számot tartalmazó listája a mellékletben tanulmányozható.

Megjelent - Szent László király és emlékezete népünk mondáiban

A Windhager Kft. Decens Kiadója szerkesztésében megjelent a Szent László király és emlékezete népünk mondáiban c.kiadvány. A kiadvánnyal kapcsolatosan érdeklődni a kiadónál lehet (windhager@decens.eu, 30-335-9050).

Felhívás a levegőtisztaság védelmére és a légszennyezés következményeire

A hosszú téli esték után mindenki azt várja, hogy minél több időt tudjon végre kint tölteni a szabadban. Elérkezett a kinti programok ideje, amikor a barátokkal a kertben sütögetve, a gyerekekkel játszva telhetnek az esték, hétvégék. Milyen jó érzés a frissen levágott fű és a virágzó fák illatát belélegezve beszélgetni, pihenni.