Hírek

Elérhetőségek

Helyi hírek

KÖRTE UTCA lezárása

Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Körte utca felújítását a kivitelező október 18-19-én megkezdi. A telkek gépjárművel történő megközelítése akadályokba ütközhet, időszakosan teljes útzár várható.

Tovább »
Elterelés- Körte utca

Megkezdődik a Körte utca felújítása

Tisztelt Kukukkhegyi Lakosok! Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Képviselő-testület döntése alapján előreláthatólag 2018.

Tovább »
Egészségmegtartó programsorozat

Egészségmegtartó előadás sorozat Dr. Dér Péterrel

Tovább »
1956 plakát

Emlékezzünk együtt 1956 hőseire!

Tovább »
Véradás - 2018.10.18

VÉRADÁS - 2018.10.18

Dátum:
Helyszín: Mázsa téri COOP alagsori helyiség Tovább »

Ügyfélfogadási rend változás - Október 23-i ünnep miatt

Ezúton tájékoztatjuk Tisztelt Ügyfeleinket, hogy az október 23-i ünnepnap miatti ügyfélfogadási rend az alábbiak szerint változik:

 

Tovább »

Tájékoztató a ZÖLDHULLADÉK ELSZÁLLÍTÁSSAL kapcsolatosan

Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Zöld Híd B.I.G.G Kft. 2018. október 1-jétől előre láthatólag 2018. november 4-ig felfüggesztette a zöld hulladék elszállítását.

Tovább »

dr. Fekete Ildikó RENDELÉSI HELYSZÍN VÁLTOZÁS!

Tovább »

Hóeltakarítással kapcsolatos információ

A tél még reméljük egy kicsit messze van, de már most szeretnénk tájékoztatni a Tisztelt Lakosságot arról, hogy akinek lehetősége van beállni gépjárművével az udvarába/garázsába tegye meg, mert azon utcákban ahol a gépjárművek akadályozni fogják a hóeltakarítást az

Tovább »
LÁTVÁNYTERV

INDUL MOGYORÓD NAGYKÖZSÉG ÚJ EGÉSZSÉGHÁZÁNAK FEJLESZTÉSE

2018. szeptember elején indul Mogyoródon az új egészségház építése, amelyet a nagyközség önkormányzata 193,38 Millió forintos támogatással valósít meg. Az új kétszintes épületben kapnak helyet a felnőtt és gyermek háziorvosi rendelők, a védőnői szolgáltatás, valamint egy új multifunkcionális egység, mely egészségügyi szűrővizsgálatok, tanácsadás és felmérés elvégzésének ad majd helyet.

Tovább »