Hírek

Elérhetőségek

Közlekedés

Autóval

Budapest, Hősök terétől 20 perc alatt elérhető Mogyoród az M3-as autópályán Nyíregyháza felé haladva. A településünkön két kihajtón is elérhető, így Ring Pihenőnél történő lehajtással a 301-es útra felhajtva, majd a Hungaroring úton haldva, valamint a 23 km-nél történő lehajtással a Szadai úton haladva. 

Gödöllő irányából az M3-as autópályáról a 23 km-nél történő lehajtással, majd balra kanyarodva tovább haladva a Szadai úton érhető el Mogyoród, illetve a 30-as főúton. Mind a két esetben 15 perc utazással számolhat. Továbbá Gödöllőről Szadán vagy Kerepesen (Szilasliget) keresztül is eljuthat Mogyoródra. 

Dunakeszi irányából a 2101-es úton Fóton át juthat el hozzánk.

A településen található, korlátozást tartalmazó KRESZ-táblák elhelyezkedését megtekinthetik a mellékelt fájl letöltése után a Google Earth programban. (A fájlt át kell nevezni!)

 

 

Tömegközlekedéssel

Volán járatokkal 40-90 perc alatt érhető el Budapest (Újpest), Városkapuból, Dunakeszi, illetve Gödöllő városokból a következő járatokkal: 317 , 321 , 324-326  Online menetrend elérhető itt!

Mogyoród HÉV-vel 15-30 perc alatt érhető el Budapest, Őrs vezér teréről, illetve Gödöllőről. Menetrendjét elérheti a BKK honlapján!

Gyalogosan

A Fóti-Somlyó természetvédelmi területtől vezet a zöld kereszttel (hosszabb, de Natura 2000 területet is érintő), illetve a zöld négyzettel (rövidebb) jelölt túraútvonal Mogyoródra, ahol betérhet a néhány éve felújított Főtérre, majd a Dózsa György úton haladva az évről-évre szépülő Pincesorra. A Pincesortól tovább haladhat a Hangulat utca felé és a zöld háromszöget követve érheti el a Szent László-kilátót (ideiglenesen lezárva), ahonnan csodálatos kilátásban gyönyörködhet! További részleteket tudhat meg a turistautak.hu weboldalon!