Hírek

Elérhetőségek

Helyi hírek

Hóeltakarítással kapcsolatos információ

A tél még reméljük egy kicsit messze van, de már most szeretnénk tájékoztatni a Tisztelt Lakosságot arról, hogy akinek lehetősége van beállni gépjárművével az udvarába/garázsába tegye meg, mert azon utcákban ahol a gépjárművek akadályozni fogják a hóeltakarítást az

Tovább »

ZÖLDHULLADÉK elszállításának pótlása -2018.09.22

A Zöld Híd Zrt. tájékoztatása szerint a mai napra tervezett ZÖLDHULLADÉK begyűjtését technikai okok miatt nem tudják elvégezni, azt a holnapi napon (szeptember 22-én szombaton) fogják pótolni.

Tovább »
LÁTVÁNYTERV

INDUL MOGYORÓD NAGYKÖZSÉG ÚJ EGÉSZSÉGHÁZÁNAK FEJLESZTÉSE

2018. szeptember elején indul Mogyoródon az új egészségház építése, amelyet a nagyközség önkormányzata 193,38 Millió forintos támogatással valósít meg. Az új kétszintes épületben kapnak helyet a felnőtt és gyermek háziorvosi rendelők, a védőnői szolgáltatás, valamint egy új multifunkcionális egység, mely egészségügyi szűrővizsgálatok, tanácsadás és felmérés elvégzésének ad majd helyet.

Tovább »

Rendszeres gyermekvédelmi kedvezményhez kapcsolódó Erzsébet-utalványok átvezetőek!

Erzsébet-

Tovább »

Egis Gyógyszergyár Zrt. volt égető területének talaj- és talajvíz-szennyezés kármentesítése, beavatkozása

Pest Megyei Kormányhivatal Érdi Járási Hivatala Környezetvédelmi és Természetvédelmi Főosztálya tájékoztatta az Önkormányzatot, hogy az Egis Gyógyszergyár Zrt.  által korábban üzemeltetett égető területén feltárt talaj- és talajvíz-szennyezés kármentesítésével kapcsolatosan a gyógyszergyár a beav

Tovább »

Tájékoztatás a TÉLI REZSICSÖKKENTÉSSEL kapcsolatos juttatásról

A Kormány előzetes felmérést folytat annak érdekében, hogy azok, akik földgáz, vagy távhőszolgáltatást nem vesznek igénybe és így nem részesültek a téli rezsicsökkentés korábbi intézkedéseiben, háztartásonként megkaphassák az egyszeri természetbeni támogatást.

Tovább »

VÉDŐNŐI SZOLGÁLAT ÉS GYERMEKORVOSI RENDELŐ ÁTHELYEZÉSE

Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy a Védőnői Szolgálat és a Gyermekorvosi Rendelő augusztus 21.napjától (az épület lebontása miatt) ÚJ HELYRE költözik az alábbi rendelési idő változással.

Tovább »

Tájékoztató a folyamatban lévő épületfelújításokról, beruházásokról

Ezúton - a mellékelt összefoglalóban - tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot a települést érintő beruházásokról és fejlesztésekről, melyek megvalósulásához szíves támogatásukat, türelmüket és megértésüket kérjük!

Tovább »

Belterületi vadászatról felhívás - augusztus 23-25.

Felhívjuk a figyelmüket, hogy Mogyoród Nagyközség Önkormányzata a Szentjakab park, Tölgyes utca, Tölgyfa utca, Őzjáték utca területén, valamint a Benczúr Gyula utca erdő felőli végén vadkármegelőző céllal, belterületi vadászatot tart.

Tovább »
Művelődési Ház bezárt

2018.július 1-től a megszokott helyén bezár a Művelődési Ház

Tovább »