Hírek

Elérhetőségek

Felhívások, tájékoztatók

Tájékoztatás a hulladékszállítási közszolgáltatási díjhátralékok kezelését végző gazdasági társaságról

Az NHKV Zrt. a hulladékszállítási közszolgáltatási díjhátralékok kezelése és beszedése érdekében közbeszerzési eljárást folytatott le, melynek eredményeként 2018. január 1-jétől a Közszolgáltatási Díjbeszedő Konzorciumot bízta meg a fenti feladatok ellátásával. Mogyoród közigazgatási területén a Konzorcium megbízásából a hulladékszállítási közszolgáltatási díjhátralékok kezelését az Agenda Kontroll Kft. (székhely: 2220 Vecsés, Bertalan u. 34., adószám: 14057919-2-13) végzi. Bővebb információ a címre kattintva olvasható!

Áramszünet a Polgármesteri Hivatalban

Ezúton tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot, hogy 2018.január 23-án (kedden) ÁRAMSZÜNET miatt a Polgármesteri Hivatal ZÁRVA tart. Megértésüket köszönjük.

Fenyőfa elszállítás

Felhívjuk a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy a Vertikál Zrt. tájékoztatása szerint a FENYŐFÁKAT 2018.JANUÁR 18-ÁN (csütörtökön) illetve 29-ÉN (hétfőn) fogják elszállítani. Kérik, hogy a hulladékot reggel 6 óráig helyezzék ki az ingatlanok elé. FONTOS! Ezen a napon CSAK A FENYŐFÁKAT szállítják el!

Adószámlák változása

Tisztelt Ügyfeleink! Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2018.február 1-től Mogyoród Nagyközség Önkormányzat bankszámlaszámai megváltoznak. A számlaszámváltozások a helyi adó bankszámlaszámait is érintik. A régi bankszámlaszámokra csak a 2018.január 31.napjáig beérkezett befizetéseket tudjuk elfogadni. Az új számlaszámokról további a címre kattintva olvasható.

Partnerségi egyeztetés

Ezúton értesítjük a Tisztelt Lakosságot, Cégeket, Szervezeteket, hogy Mogyoród Nagyközség Települési Arculati Kézikönyvéről és a településképi rendeletről partnerségi egyeztetést tartunk 2017. december 19-én 8 órától a Polgármesteri Hivatal tanácstermében.

Téli síkosságmentesítés elősegítése

A TÉL közeledtével kedvezőtlen közlekedési körülmények előfordulása is egyre gyakoribbá válik. Annak érdekében, hogy ez az időszak se okozzon a vártnál is nagyobb gondot, felkérjük Mogyoród Nagyközség lakóit, illetve a gépjárművel közlekedőket, hogy segítsék elő a téli síkosság mentesítést végző célgépek közlekedését, munkáját. Részletes tájékoztató a Tovább gombra kattintva a mellékletben olvasható.

NAV sajtóközleménye - Egyre több a köztartozásmentes adózó

Tüdőszűrés

Felhívjuk a Tisztelt Lakosság figyelmét, hogy településünkön 2017. november 30-tól – 2017. december 04-ig TÜDŐSZŰRÉST tartunk!
A vizsgálat ideje:
2017. november 30. (csütörtök) 08.00 - 18.00
2017. december 01. (péntek) 08.00 - 18.00
2017. december 04. (hétfő) 08.00 - 18.00

Bővebb információ a mellékelt felhívásban olvasható!

Kereskedelmi tevékenység a Formula 1 Magyar Nagydíj ideje alatt

A Mogyoródi Polgármesteri Hivatal a Hungaroringen megrendezésre kerülő alkalmi rendezvények idején jelentkező kereskedelmi tevékenységek és szálláshely-szolgáltatás kapcsán az alábbi tájékoztatásd adja:

Falugazdász és Nemzeti Agrárgazdasági Kamara ügyintézése

Falugazdász elérhetősége:

Zsigmondné Smid Karolina

Nemzeti Agrárgazdasági Kamara
2100, Gödöllő Szabadság tér 1.

M: +36 202449209
E:  smid.karolina@nak.hu
W: www.nak.hu