Hírek

Elérhetőségek

Településrendezés

Településrendezési tervek eseti módosítása

                               

Tovább »

Hatályos településrendezési eszközök módosítása

Tisztelt Lakosság, Tisztelt Partnerek!

 

Tovább »

Mogyoród Helyi Építési Szabályzata és Településszerkezeti Terve

Mogyoród Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2017. szeptember 13-án megtartott ülésén elfogadta Mogyoród településrendezési eszközeit, amelyek az elkövetkező évekre meghatározzák a településünk fejlődési irányát.

Tovább »

Partnerségi felhívás településrendezési eszközök eseti módosítása ügyében

Mogyoród Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete döntött a hatályos településrendezési eszközök eseti módosításáról, a Mogyoród külterület 0155 hrsz-ú ingatlan vonatkozásában.
Az elkészült munkaanyag partnerségi egyeztetése a veszélyhelyzet ideje alatt egyes településfejlesztési, településrendezési és településkép-védelmi szabályok eltérő alkalmazásáról szóló 546/2020. (XII. 2.) Korm. rendelet értelmében kizárólag elektronikus úton történik.

Tovább »

Településrendezési eszközök eseti módosítása

Tisztelt Lakosság! Tisztelt Partnerek!

Tovább »

Főépítész

Mogyoród Nagyközség Önkormányzat főépítésze Tempfli M. Szilárd ügyfélfogadása előzetes bejelentkezés alapján történik. Időpontot a tempfli.szilard@mogyorod.hu e-mail címen lehet kérni, illetve ide küldhetik meg főépítész úr számára a kérdéseiket is.

Tovább »

Településképi Arculati Kézikönyv (TAK) és településkép védelmi rendelet

Településképi Arculati Kézikönyvet és a településkép védelmi rendelet rövid ismertetője, valamint az elfogadott dokumentumok.

Tovább »

Tájékoztatás településfejlesztésekről

A településen történő fejlesztésekre javaslat készült, melyet a mellékelt pdf. formátumban megtalálhatnak. Szabályozási javaslat az alábbi területekről feltöltésre került: Kótyis, Szentjakabi területek, Hungaroring körüli területek. A fejlesztés eléréséhez szabályozási terv készítése szükséges. A szabályozási terv készítésének folyamatába az érintett ingatlantulajdonosok bekapcsolódhatnak. A szabályozásban való együttműködést fejlesztési szerződésben rögzítik az érintettek az Önkormányzattal, és egyben a testület által meghatározott fejlesztési hozzájárulással segítik a szabályozási terv elkészíttetését.

Tovább »