Hírek

Elérhetőségek

Településrendezés

Településrendezési eszközök eseti módosítása

Tisztelt Lakosság! Tisztelt Partnerek!

Tovább »

Lakossági fórum a község hatályos településrendezési eszközeinek eseti módosításáról

Dátum:
Helyszín: 2146 Mogyoród, Dózsa György út 40.

Tisztelt Lakosság! Tisztelt Partnerek!

Tovább »

HÉSZ eseti módosítás 2018

A mellékelt anyagra vonatkozó partnerségi felhívás az események között olvasható!

A rendelet módosítás megtörtént.

Tovább »

Főépítész

Mogyoród Nagyközség Önkormányzat főépítésze Marsalné Kovács Judit ügyfélfogadása előzetes bejelentkezés alapján történik. Időpontot a marsalne@mogyorod.hu e-mail címen lehet kérni, illetve ide küldhetik meg főépítész asszony számára a kérdéseiket is.

Tovább »

Településképi Arculati Kézikönyv (TAK) és településkép védelmi rendelet

Településképi Arculati Kézikönyvet és a településkép védelmi rendelet rövid ismertetője, valamint az elfogadott dokumentumok.

Tovább »

Egészségházhoz kapcsolódó HÉSZ módosítás

Csatolt dokumentumban olvasható a HÉSZ módosítás tervezete és alátámasztó munkarész.

Tovább »

Mogyoród Helyi Építési Szabályzata és Településszerkezeti Terve

A honlap üzemeltetése során probléma lépett fel azáltal, hogy a 2 MB-nál nagyobb méretű fájlok nem tölthetőek le, amelynek vizsgálatát a NISZ Zrt. végzi.

Mogyoród Nagyközség Helyi Építési Szabályzata jelenleg is elérhető:

 

Mogyoród Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2017. szeptember 13-án megtartott ülésén elfogadta Mogyoród településrendezési eszközeit, amelyek az elkövetkező évekre meghatározzák a településünk fejlődési irányát.

Mogyoród Nagyközség Településfejlesztési koncepciója a 409/2017.(IX.13.) határozattal, a Településszerkezeti Tervet a 410/2017.(IX.13.) határozattal lett elfogadva. A helyi építési szabályzat tárgyában a Mogyoród Nagyközség Helyi Építési Szabályzatáról szóló 16/2017. (IX.18.) önkormányzati rendeletet alkotta meg a képviselő-testület, amely 2017. október 18. napjától hatályos.

Tovább »

Tájékoztatás településfejlesztésekről

A településen történő fejlesztésekre javaslat készült, melyet a mellékelt pdf. formátumban megtalálhatnak. Szabályozási javaslat az alábbi területekről feltöltésre került: Kótyis, Szentjakabi területek, Hungaroring körüli területek. A fejlesztés eléréséhez szabályozási terv készítése szükséges. A szabályozási terv készítésének folyamatába az érintett ingatlantulajdonosok bekapcsolódhatnak. A szabályozásban való együttműködést fejlesztési szerződésben rögzítik az érintettek az Önkormányzattal, és egyben a testület által meghatározott fejlesztési hozzájárulással segítik a szabályozási terv elkészíttetését.

Tovább »