Hírek

Elérhetőségek

Útlezárás - Búcsú 2019.09.29.

Ezúton szeretnénk tájékoztatni a Kedves Lakosokat, hogy idén a Szent Mihály napi Búcsú 2019. szeptember 29-én lesz, amely a Dózsa György út mentén kerül megrendezésre (a Szent Mihály templom és Hangya közötti részen).

A rendezvény miatt a következő útlezárásokra hívjuk fel a figyelmüket:

  1. 2019. szeptember 28-án 6:00 órától szeptember 30-án 6:00 óráig a Dózsa György úton a Dózsa György út-Somlói út kereszteződés és a Dózsa György út-Templom út (Falka József tér) kereszteződés között parkolási tilalom van érvényben.
     
  2. 2019. szeptember 28-án 8:00 órától a Dózsa György út a Dózsa György út-Somlói út kereszteződés és a Dózsa György út-Templom út (Falka József tér) kereszteződés között búcsús játékok építése miatt félpályásan le van zárva.
     
  3. 2019. szeptember 29-én 4:00 óra – 20:00 óra között a Dózsa György úton a Dózsa György út-Kiss Ernő út kereszteződés és a Dózsa György út-Templom út (Falka József tér) kereszteződés között rendezvény miatt teljes útzár van érvényben.
     
  4. 2019. szeptember 29-én 20:00 óra és szeptember 30-án 6:00 óra között a Dózsa György út a Dózsa György út-Somlói út kereszteződés és a Dózsa György út-Templom út (Falka József tér) kereszteződés között búcsús játékok bontása miatt félpályásan le van zárva.

    A rendezvény napjáig, ha bármilyen kérdés vagy kérés felmerülne, kérem, keressék a Mogyoród Turisztikai Kft. munkatársait személyesen (Dózsa György út 25.) vagy telefonon (Zachár Zsolt: 70/458-1762, Bognár Barnabás: 70/709-3880), a rendezvény ideje alatt pedig kérje a polgárőrség vagy a rendezőség segítségét.

    Köszönjük szépen szíves türelmüket és együttműködésüket!

    Nagy szeretettel várjuk Önöket is a Szent Mihály napi Búcsún!
                                                                                                                                
                                                                                                                                          Üdvözlettel:

                                                                                                                                 Zachár Zsolt  ügyvezető
                                                                                                                                 Mogyoród Turisztikai Kft.