Hírek

Elérhetőségek

Partnerségi egyeztetés: HÉSZ módosítás

Mogyoród térkép
Dátum
Helyszín
Szent László Általános Iskola ebédlője (2146 Mogyoród, Gödöllői út 17.)
Szervező
Mogyoród Nagyközség Önkormányzata

Tisztelt Lakosság! Tisztelt Partnerek! Tisztelt Érdeklődők!

Mogyoród Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete 224/2018. (V.30.) határozatával döntött Mogyoród hatályos településrendezési eszközeinek eseti módosításáról. A módosítás célja: az önkormányzati beruházások megvalósításának biztosítása, a távlati fejlesztési célok realizálása, valamint a helyi építési szabályzat aktualizálása.

A módosítás a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI.8.) Korm. rendelet (Tr.) 41. § szerinti egyszerűsített eljárás keretében kerül államigazgatási egyeztetésre.

Az elkészült munkaanyaggal kapcsolatban a Tr. 29/A §, valamint Mogyoród Nagyközség Önkormányzatának képviselő-testülete a településrendezési eszközök készítésével, módosításával kapcsolatos partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 13/2013. (V.30.) önkormányzati rendelet alapján lakossági tájékoztató fórumot tartunk.

 

A fórum időpontja: 2018. november 07-én (szerda) 16 óra 30 perc.

Helye: Szent László Általános Iskola – ebédlő (2146 Mogyoród, Gödöllői út 17., megközelíthető: Grosics Gyula Sportcsarnok bejáratától )

 

A munkaanyag a honlapunkon és a Polgármesteri Hivatalban megtekinthető. A módosítással kapcsolatos észrevételeiket 2018. november 15-én 16 óráig küldhetik meg elektronikusan a marsalne@mogyorod.hu email címre vagy leadhatják írásban a Polgármesteri Hivatalban.

Tisztelettel:                       

Paulovics Géza
polgármester

Az esemény helyszíne térképen