Hírek

Elérhetőségek

Mogyoród területén megtalálható és tervezett játszóterekről tájékoztató

TÁJÉKOZTATÓ

Mogyoród területén megtalálható és tervezett játszóterekről

 

A tervezés folyamatában lévő elnyert VEKOP turisztikai pályázatunk keretében négy új játszótér és pihenő hely, közösségi tér kialakítása várható 2020-ig. További információ a Mogyoród Turisztikai Kft.-től (http://mogyorodturizmus.hu/) kérhető, ahol a pályázat megvalósulásáért dolgoznak.

 

Mogyoród Nagyközség Önkormányzata még az idei évben meg kíván valósítani a Szentjakab park területén egy a magyar szabványnak megfelelő játszóteret.

Ezen túl változás várható a Szent László Általános Iskola területén, ahol az iskolától elkerített – minden gyermek által szabadon használható - játszótér kialakítása várható az idei évben a Mogyoródi Közoktatásért Alapítvány támogatása és a Mogyoród Nonprofit Kft. közreműködésével.

 

Mogyoród Nagyközség közigazgatási területén az Önkormányzatunk tulajdonában és a Mogyoród Nonprofit Kft. üzemeltetésében jelenleg az Erzsébet királyné út elején és a Rózsa utca 4. szám alatt található gyermekek által használható játszótér, míg a Sport út végén (majdnem az Ober János Sportcentrumnál) egy szabadtéri edzőpark található a felnőttek igényeinek kielégítésére.

 

A játszóterek létesítésének az Önkormányzatunk elkötelezett híve, de a fenti beruházások csak - a kötelező feladatok megvalósításának veszélyeztetése nélkül – támogatásokból, pályázati forrásból vagy a mogyoródiak többlet befizetéseiből tudunk megvalósítani.

 

Mogyoród, 2018. április 19.

 

Paulovics Géza sk.

polgármester