Hírek

Elérhetőségek

Ideiglenes forgalmi rend a Formula 1 Magyar Nagydíj hétvégéjén

Mogyoród, illetve a Hungaroring országos utakon történő megközelítéséről az Utinform.hu oldalán lévő hírekben tájékozódhatnak az érdeklődök, versenyre kilátogatók.

A Rendőrség oldalán (Előtérben rovatban) részletes leírást találnak a Hungaroring megközelítésével és a helyi közlekedési renddel összefüggésben a verseny hetében!

 

A helyi köz- és magánutak hétvégi forgalmi rendjének változásairól, az alábbi tájékoztatást adjuk.

A látogatók közlekedésének gyorsítását szolgálja a mellékelt forgalmi terv szerinti változás, így a futam előtt a versenypálya felé, azt követően pedig az autópálya felé egyirányúsításra kerül a 21102. j. út (KAMIKER nyomdától a Kerek-tóig vezető út) az új körforgalomtól a 7.sz. kapuig, a Hungaroring út (Hungaroring főbejárata - Kerektó út - M3 alagút között), valamint a HÉV állomás és a 3. sz. kapu közötti út.

A rendőrség honlapján további forgalmi rend módosításról és egyéb információkról is olvashat, illetve azok térképes megjelenítését is megtekintheti!

 

Az egyirányúsítás jelzését az „egyirányú út” és a „behajtani tilos” táblák érvénybe helyezésével, illetve érvénytelenítésével kell végezni.

 

A kerek tó körüli út és a 7. sz. kapu - Kerepes, József Attila közötti Vizipark út szélessége csak egy jármű
közlekedésére alkalmas, így ezen utak a versenyhétvégén fixen egyirányúsításra kerülnek.

 

A versenypálya körüli utakon a versenyhétvége idejére megállási tilalom kerül bevezetésre.

 

Az autópálya és a versenypálya közötti utakon sárga színű tájékoztató táblák kerülnek elhelyezésre a tájékozódás megkönnyítése céljából.
A verseny hétvégéjén a versenypálya körüli utak csomópontjaiban a forgalomirányítását a rendőrség végzi.
 

Csatolmány(ok):