Hírek

Elérhetőségek

Adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvétel

Tisztelt Mogyoródi Lakosok!

Tájékoztatom Önöket, hogy a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) az idei évben településünkön önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre, a korábbi évek gyakorlata szerint. Az adatszolgáltatás OSAP szerinti megnevezése:

2003 Felmérés a Háztarások Információs és Kommunikációs Technológiai eszközhasználatáról – 2021. április-június hónapokban.

 

Az összeírási munkát a KSH megbízásából a Statek Statisztikai Elemző Központ Kft. fényképes igazolvánnyal ellátott kérdezői végzik. A járványügyi helyzetre tekintettel lehetőség van telefonon keresztüli válaszadásra, valamint egyes esetekben weben keresztül történő önkitöltésre is.

A válaszadásra kijelölt háztartások kiválasztása véletlenszerű mintavétellel történik az ország különböző településein. A kapott adatokat a KSH a GDPR előírásainak megfelelően bizalmasan kezeli, azokat más szervek, személyek részére nem szolgáltatja ki. Az eredményeket név és egyedi adatok nélkül, összesített statisztikai táblázatokban közlik.

A KSH további felvilágosítást ad munkanapokon hétfőtől csütörtökig 8:00 és 16:30 óra között, pénteken 8:00 és 14:00 óra között a +36 80 200-766-os (3-as mellék) telefonszámon, illetve a lakinfo@ksh.hu e-mail címen. Az adatgyűjtéssel kapcsolatban a www.ksh.hu internetes oldalon az Adatszolgáltatóknak/Adatszolgáltatás teljesítése/Elektronikus lakossági adatgyűjtés menüpontban kaphatnak tájékoztatást.

Kérjük, hogy együttműködésükkel segítsék a KSH munkáját a felmérés sikeres végrehajtásában, hiszen az adatfelvételekből származó eredmények nélkülözhetetlenek a társadalom jellemzőinek feltérképezésében.

 

Ezúton is köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

 

Mogyoród, 2021. április 7.

 

dr. Fila László

jegyző