Hírek

Elérhetőségek

Lakossági fórum a község hatályos településrendezési eszközeinek eseti módosításáról

Dátum
Helyszín
2146 Mogyoród, Dózsa György út 40.

Tisztelt Lakosság! Tisztelt Partnerek!

 

Mogyoród Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete döntése alapján megkezdtük a nagyközség hatályos településrendezési eszközeinek (Helyi Építési Szabályzat, Településrendezési Terv) eseti módosítását több részterületre vonatkozóan.

A módosítás a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI.8.) Korm. rendelet (a továbbiakban: Tr.) 32. § (1) bekezdés a) pontja szerinti teljes eljárás keretében kerül államigazgatási egyeztetésre.

Az elkészült munkaanyaggal kapcsolatban a Tr. 29/A §-a, valamint Mogyoród Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének a településrendezési eszközök készítésével, módosításával kapcsolatos partnerségi egyeztetés szabályairól szóló 13/2013. (V.30.) önkormányzati rendelete alapján, lakossági tájékoztató fórumot (partnerségi egyeztetést) tartunk.

 

A fórum időpontja: 2020. július 20-án 16 órától.

Helye: Polgármesteri Hivatal tanácsterem (2146 Mogyoród, Dózsa György út 40.)

 

A munkaanyag a mellékletben és a Polgármesteri Hivatalban is megtekinthető. A módosítással kapcsolatos észrevételeiket 2020. július 28-án 16 óráig küldhetik meg elektronikusan a marsalne@mogyorod.hu email címre vagy leadhatják írásban a Polgármesteri Hivatalban.

 

                       

Paulovics Géza

                                                                                                 polgármester

Csatolmány(ok):
Az esemény helyszíne térképen