Hírek

Elérhetőségek

2019.07.16-17-én gázszünet várható!

Ezúton jelezzük a Tisztelt Lakosság felé, hogy a MAGÁZ Kft. tájékoztatása szerint az FGSZ Földgázszállító Zrt. 2019.évben saját nagynyomású gázhálózatán, valamint annak elemein (átadók, szerelvények, stb.) gázszolgáltatási szünettel járó gázvezeték kiváltási, karbantartási munkákat végez. A munkálatok ideje alatt Mogyoród teljes területén GÁZSZÜNET várható, melynek időpontja előreláthatólag:  2019.07.16-án 08.00 órától 2019.07.17-én 20.00 óráig tart (36 óra). 

Ez egy előzetes tájékoztatás, a tényleges gázszünet előtt a gáztörvény értelmében még egy megismételt tájékoztató levelet fog küldeni a szolgáltató, melyről ismételten tájékoztatjuk a Tisztelt Lakosságot. 

A MAGÁZ Kft. a gázszünetre, valamint az üzembehelyezést követő időszakra megerősített ügyfélszolgálattal, és műszaki szakszemélyzettel készül fel, amely lehetővé teszi az esetleges panaszok és üzembehelyezési zavarok gyors javítását, a fogyasztási helyeken a mihamarabbi gázszolgáltatás visszaállítását.

A fentiek miatt a készülékek biztonsága érdekében a következőkről kérjük szíveskedjenek gondoskodni:

A gázszünet megkezdése előtt szíveskedjenek a GÁZVEZETÉKBE ÉPÍTETT FOGYASZTÓI FŐELZÁRÓT és a GÁZMÉRŐNÉL FELSZERELT ELZÁRÓT ELZÁRT ÁLLAPOTBA FORDÍTANI!

A Magáz Kft. munkatársai a 20m3 /h feletti kapacitással rendelkező fogyasztókat a gázszünet megkezdését követően felkeresik és ellenőrzik a főelzáró szerelvények zárt állapotát.

A Magáz Kft. az alábbi elérhetőségeken 0-24 óráig fogadja a hibabejelentéseket és észrevételeket:

MAGÁZ Kft. Gödöllői Üzem, Gödöllő, Szabó Pál út 28.

06-28/545-515 (regionális ügyelet)

06-93/500-500 (központi ügyelet)

A gázszolgáltatás kimaradása kapcsán okozott kellemetlenségért szíves elnézésüket kérjük!